Sporten met Wii Fit + Balance Board

23 augustus 2012 door  
Geplaatst in Kinderen en sport, mannen en sport, Vrouwen en sport

wii-fitWaarom gaan we de Wii fit promoten? We krijgen er geen geld voor… Maar dit apparaat is een leuk alternatief voor budget sporten. Het is een eenmalige aanschaf en heel het gezin kan er gebruik van maken.

De Wii Fit is de ultieme manier om thuis gezond en fit te blijven door middel van leuke spelletjes die je fit houden. De balance board is nodig om de oefeningen op te doen.

Hoe werkt de Wii fit?
Met Wii Fit blijf je gezond en in beweging door oefeningen te doen die op het scherm te zien zijn, je zal plaatsnemen op het bijgeleverde Balance Board wat als een soort weegschaal fungeert. Het balance board meet je BMI en bekijkt de drukpunten op uw voeten of handen om te zien hoe goed u in balans bent.

De oefeningen worden in de vorm van games aangeboden, zo kan je bijvoorbeeld leren koppen met een voetbalspel om zo bepaalde bewegingen te maken die goed voor het lichaam zijn.
Wii Fit is ook uitermate geschikt om arobics lessen op te doen, de software bevat vele oefeningen die u kunt nabootsen op het balance board.

Een leuke toevoeging is dat Wii Fit al uw statistieken bijhoudt en de statistieken van de rest van het gezin.
Zo kunt u eenvoduig zien of u vooruitgang boekt en wat andere leden binnen het gezin presteren.

Wii Fit is ook zeker zeer geschikt voor kinderen, het geeft kinderen een leuke manier om gezond en fit te blijven en toch tegelijk te gamen.
Deze combinatie maakt sporten voor kinderen leuk en is daarnaast ook nog eens erg gezond.

Enkele oefeningen die u kunt doen met Wii Fit zijn :

- Yoga Oefeningen
- Step Arobics
- Pilates
- Hoelahoep
- Schans springen
- Push-up Oefeningen
- Voetballen wegkoppen

Reacties

1 Reactie op "Sporten met Wii Fit + Balance Board"

  1. joeri op 12 oktober 2009 3:42 pm 

    ik vind het een heel goed idee dat je met de wii kan trainen want het is leuk en ook wel makkelijk en dan hoef je tenminste minder te betalen dan dat je op de sportschool doet want ik heb thuis ook een wii met dit spel en ik vermaak me best en heb nu ook veel conditie dus dit vind ik een goed idee.( me moeder had vroeger heel wijnig conditie maar nu heeft ze dat eindelijk wel).

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...