Kledingruil avond

10 augustus 2012 door  
Geplaatst in Dameskleding, Speciale thema's

catwalkEen nieuwe outfit scoren zonder dat het je geld kost? Organiseer een kledingruilavond. Misschien wordt dit wel dé nieuwe trend, dé nieuwe invulling voor het begrip “a girls night out”.

Elke vrouw heeft wel een miskoop in haar kast hangen, of gewoon leuke kleding die ze toch steeds maar niet draagt. Of kleding waarvan je stiekem hoopt dat je er wel weer een keer in zal passen…..

Stuur de mannen weg en organiseer een kledingruilavond met je vriendinnen! Iedereen neemt alle kleding mee die ze eigenlijk liever kwijt is, je gooit alles op een grote hoop en om beurten mag iedereen er iets uitkiezen. Wat een ander niet staat is misschien perfect voor jou, en andersom.

Hoe pak je dit aan:
• Stuur een leuke uitnodiging met uitleg van zo’n kledingruil naar vriendinnen en misschien de buurvrouw en/of leuke kennissen;
• Probeer een match te vinden in dames met dezelfde maat. Niet iedereen hoeft dezelfde maat te hebben, twee om twee of drie om drie is ook goed.
• Iedereen neemt de kleding mee die niet of weinig meer wordt gedragen. Dit kan natuurlijk ook met sieraden, schoenen, cd’s, tassen ed.
• Je ruilt met elkaar van kleding, je mag natuurlijk ook onderhandelen over de waarde van een item (bv. 2 shirtjes voor een broek) en indien je niet kan ruilen mag je het verkopen tegen een leuke prijs.

Je hebt gegarandeerd een geslaagde avond en misschien met een beetje geluk  heb je een leuke outfit geruild!

Reacties

2 Reacties op "Kledingruil avond"

  1. Liv Magazine » Goedkoop en in stijl het nieuwe jaar in! op 27 december 2011 5:56 pm 

    [...] kleren natuurlijk altijd welkom. Maar hoe kom je aan nieuwe kleren voor weinig geld? Organiseer een kledingruil onder je vriendinnen (doe dit minstens de dag voor oudjaarsdag, in het ergste geval kun je dan toch [...]

  2. Mariline op 25 oktober 2013 2:32 pm 

    helemaal leuk, ik loop al langer met het zelfde idee wist alleen het niet hoe ik het aan zou pakken.

    thanks

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...